perjantai 18. syyskuuta 2015

Vielä ehtii


Tänä kesänä Helsingissä Hakaniemen torilla on avattu sunnuntaikirppis (täällä). Kesän edetessä kirppiksen suosio on kasvanut nopeasti. Toisin kuin Hietsussa Hakaniemessä on pääosin tavismyyjiä, jotka tyhjentävät omia kaappejaan, ja vain jokunen ärsyttävä vakimyyjä, joka myy perusroinaa ja muilta ostettua kierrätyskamaa. Aukioloaikakin on aamu-unisille inhimillinen eli klo 12-17.

Viime pyhänä löysin hyväkuntoiset ja oikeankokoiset mustat Crocsit, miellyttävän kapeamalliset - kahdella eurolla! Joskin täytyy tunnustaa, että ne on minulle kakkospari (täällä), sillä tammikuussa ostin kaupasta lähes samanlaiset täydellä crocs-hinnalla (täällä)...

Hakiksen kirppis on auki syyskuun loppuun eli kaksi sunnuntaita armon aikaa tutustua nuorten naisyrittäjien järjestämään kesäiseen kirppistapahtumaan. Kahvikirpuille tiedoksi: torilta löytyy myös ulkokuppila.

2 kommenttia:

 1. Kivta Crocsit!

  Voi kun ihmiset veisivät nyt kirppistavaransa SPR:n keräyspisteisiin pakolaisten vaatettamiseksi ja heidän asuntojensa sisustamiseen. Tarvitaan mm. talvivaatteita ja kenkliä, peittoja ja lakanoita sekä astioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Vien pari kertaa vuodessa kasan vaatteita ym. Helsingin kierrätyskekukseen ja/tai Itä-Keskuksen Fidaan. Ja aina riittää viemistä.. SPR voisi olla seuraava kohde.

   Poista