sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Matkaan


Varaslähtö matkaan - shampanjaa aamukävelyllä! Huomenna lähdemme Ukin kanssa Espanjaan, mutta jo tänään hersytettiin matkaa Kaivopuiston rannan Mattolaiturilla (täällä).

Olimme lenkillä Murun ja Chloen kanssa, kun uskomaton aurinko ja kimaltava meri pakotti istahtamaan rantareitin kuppilaan. Rikottiin rutiineja ja tilattiin kuohuviiniä. Tarjoilija pahoitteli "ei ole kylmänä" ja tarjosi shamppanjaa samaan hintaan. Kyllähän sekin lenkkeilijöille kelpasi.

Huomenna siis Espanjaan Lontoontyttöä tapaamaan. Toistaiseksi voimassa olevan matkasuunnitelman mukaan lennetään Madridiin, josta jatketaan junalla Bilbaoon. Pintxojen ja Cuggenheimin jälkeen vuokrataan auto ja ajetaan Espanjan pohjoisrannikkoa pitkin Corunaan. Runsas viikko retkeillään Galician pikkukylissä ja majakoissa ja ajetaan Lontoontytön kanssa rantoja pitkin Portugalin Portoon. Palattuamme Corunaan jatketaan junalla takaisin Madridiin, josta lento Suomeen.

Eli seuraavat kaksi viikkoa merta ja mereneläviä!

4 kommenttia:

 1. Oih ja voih ... miten mukavalta teitin lomasuunnitelma tuntuu. Tuollaisen ottaisin itsekin. Aina autolla liikkuminen rannalla löhöilyn voittaa.
  Oikein mukavaa lomaa, nähkää ja kokekaa paljon !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos matkatoivotuksista! Seuraa blogissa, miten suunnitelmat toteutuu...

   Poista