keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Remonttireiskat


Pikkupojat ovat Ukin ja Mummin kanssa mökillä maanantaista torstaihin. Remonttia ja aurinkoa. Paistinperunaa, takassa käristettyjä nakkeja, vadelmia ja keksijäätelöä. Niillä pärjätään hyvin kolme vuorokautta. Muuta ei pikkupoikien onnistunut syysloma vaadikaan. 

Välillä on luettu Mummin kirpputoreilta hankkimia kirjoja ja kauhottu Juniorin vanhoja legolaatikoita. Tällä kertaa on etsitty legoukkeleille päitä ja pienenpieniä kypärän visiirejä, joiden löytämisessä Mummi on haka.

2 kommenttia:

  1. Parhaat remonttireiskat olet saanut. Touhua piisaa, luulen. Ainakaan ei aivan hetkessä löydy juuri se sopiva legoukon pää, jota etsitään. Hyvä, että olet haka niitä pikkuruisia osia löytämään. Muistan omalta kohdaltani, miten epätoivoista se joskus oli. En tainnut olla siinä hommassa hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikoinaan omien lasten kanssa ei ollut voimia keskittyä pikkuosien etesimiseen. Mutta nyt se tuntuu ihmeen kivalta. Kaadetaan yhdessä koko iso legolaatikko tyhjälle lattialle ja ryömitään tunti legokasan keskellä - ja eikös löydy pieninkin nippeli! Mutta takaisin laatikkoon kokoaminen on niin Mummista kuin pikkupojista se tylsin vaihe.

      Poista