maanantai 16. helmikuuta 2015

Kahvikuppini 7/5


Jatkan edelleen kahvikuppi-haastetta, jota olen pikkuhiljaa täydennellyt. Aloitin jutut kupeista ja kahviloista jo marraskuussa (täällä) saatuani haasteen PirjoW:lta VirtuaaliMoleskine-blogista (täällä).

Ilmojen lämmitessä tykkään kahvitella ulkona - parvekkeella, omalla pihalla, toreilla ja ulkokahviloissa. Mutta mikään ei voita eväskahveja Ukin kanssa. Lähtiessämme tänään koiralenkille Ukki ehdotti termoskahvien mukaan ottamista: "Aurinko paistaa niin ihanasti ja kutsuvasti. Reitin varrelta löytyy varmaan suojaisa paikka." Pakkasin kevyeen selkäreppuun termoskannullisen kuumaa maitokahvia, mukit, makeutuspillerit ja viikonlopulta jääneen korvapuustin. Ja lämmikkeeksi pyllynaluset.

Retkikuppeina käytämme joku vuosi sitten kirpputorilta hankkimiani Tupperwaren paksuja muovimukeja, joita parilla eurolla ostin neljä - kaksi valkoista ja kaksi punaista. Mukavankokoisia ja käteensopivia!

Keltaiset tulppaanit kaunistavat olohuonetta ja ensimmäiset ruukkunarsissit kuihtuvat ikkunalaudalla. Kevät keikkuen tulevi!

2 kommenttia:

  1. Joidenkin haasteiden ei toivoisi loppuvan koskaan :) Minulle niin kävi FB:ssä kiertävän kissankuvahaasteen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvikuppi-haastehan onilmeisesti kiertänyt ns. arkihaasteena FB:ssa jo pitkään ja haukuttu siellä, että haasteessa ihmiset kuvaa vaan tylsiä kahvikuppeja ja että pitäisi löytää viksumpi näkökulma. Mutta - kaikesta huolimatta - valokuvaan normi kahvikuppeja...

      Poista