keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Halpa herkku


Kulosaaren metroasemalla on vuosia ollut pieni kioski/kuppila, jonka pitäjät ovat vaihtuneet tiuhaan. Ohimennessäni olen joskus ostanut iltapäivälehden, muuten en ole tutustunut. Vajaa vuoden ikkunoissa on lukenut Kulosaaren Herkku ja sisälle on ahdettu pari pientä pöytää tuoleineen. Eilen metromatkalla poikkesin ekaa kertaa. 

Mukavanoloinen aasialainen naismyyjä tarjoili kahvia ja esitteli ystävällisesti suolaisia ja makeita tarjottavia. Kaikki näyttivät tuoreilta ja olivat kohtuuhintaisia. Ostin kolmella eurolla ison juustolla ja kananmunalla täytetyn sämpylän. Kelmusta huolimatta sämpylä oli sopivan rapea ja täytteet tuoreita. Tuntui, että sämpylät täytettiin menekin mukaan myymälän pienessä takahuoneessa.

Positiivinen yllätys! Ilmankos olen kiinnittänyt huomiota, että kuppilassa nykyään - aiemmasta poiketen - usein istuu yksi tai kaksi asiakasta.

6 kommenttia:

 1. Joskus kun nälkä tien päällä yllättää, olen kahvin kanssa ostanut tuon tyyppisen sämpylän. Joka kerta tosin miettien, miten samalla hinnalla olisi jo ostanut keittoaterian. Ehkäpä niissä on tuo pohjoisen lisä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on, että keittoijen hintoihin nähden sämpylät on yleensä kalliita ja kahvi+sämpylä ylittää usein lounaan hinnan.

   Poista
 2. Kerta kaikkiaan mainio paikka tuo nykyinen Kulosaaren metroaseman kioskikahvila! Älyttömän ystävällistä palvelua, halvat hinnat ja päivän lehdet luettavaksi. Olen käynyt usein. Entiset eivät oikein houkutelleet. Just googlasin onko paikasta mitään netissä ja olitkin kirjoittanut tämän postauksen kolme päivää sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit viestin. Ja kiva kun löysit kehuni. Ja kiva kun muutkin ovat hoksanneet mukavan pikku myymälän. Toivotaan, että jaksavat ja pystyvät pitämään myymälää. Pitää ihan kannatussyistä välillä poiketa ostoksille!

   Poista
 3. Juuri syön kyseisestä herkkulasta ostettua porkkanakakkua. Ai, onpa hyvää. Saakohan mistään muualta näin runsasta kakkupalaa 2,5 euron hintaan?
  Ja tosiaan, sieltä kyllä lähtee aina hymyssä suin pois, on niin mukava henkilökunta!

  -p.e

  VastaaPoista
 4. mangojuustokakku on myös ihan mainiota.

  VastaaPoista