keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Sushia loppiaisena


Loppiaislounas muuttui eilen sushi-lunssiksi, kun Lontoontyttö toivoi viimeisenä Suomi-päivänään että syötäisiin susheja. Ukki heltyi ja lähti piffaamaan naisia ravintolaan. Ruokaseuraksi tyttö sai Ukin lisäksi vain Mummin, sillä Juniori jäi kotiin potemaan vatsatautia, Esikoinen oli Pikkupojan kanssa synttärijuhlissa ja Opiskelijanuoret ulkomailla.

Eipä muuten ollut helppo löytää sushipaikkaa, joka olisi ollut auki puolenpäivän aikaan loppiaispyhänä. Myöhemmin ei olisi ehditty, sillä Lontoontytön kone lähti iltapäivällä. Lopulta löysimme pikkiriikkisen MikuraSushin Viipurinkadulta Alppilasta - kolme pöytää ja hyviä susheja kohtuuhintaan.

Olutta ei ollut, joten tyydyimme vihreään teehen. Ja onneksi, sillä niin oli hyvää! Olen aiemmin vältellyt vihreää teetä, sillä maistamani tee on ollut ällön kitkerää. MikuraSushin vihreä tee oli pehmeän makuista ja kauniin keltaista. Mummistahan voisi jopa tulla vihreän teen ystävä!

Ja sitten Lontoontyttö lähti. Vielä viikoksi Lontooseen, sitten messuille Kölniin ja sen jälkeen muutto Espanjaan. Oli kivat pyhät, kun kotona kolmen sijaan asui neljä. Ikävä tulee!

2 kommenttia:

  1. Nyt tuli nälkä! Hyvä oli ukki kun piffasi teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ukki tykkää naisseurasta ja piffaa mielellään...

      Poista