perjantai 9. tammikuuta 2015

Kuva päivässä


Viime vuonna osallistuin valokuvahaasteeseen, jossa kuvattiin sama maisema kerra kuussa vuoden ajan (täällä). Se oli kivaa ja tylsää. Ajattelin jatkaa kuukausittaista kuvaamista uudella maisemalla. Mutta muutin mieleni ja yritän kuvata yhden ja saman maiseman vuoden jokaisena päivänä! Eli 365 päivänä vuodessa. Voin jo etukäteen sanoa, että ei tule onnistumaan. Varsinkin kun valitsen maiseman, joka on noin kolmen kilometrin päässä kotoamme uuden koiralenkkini varrella. Miksi juuri tuo maisema? Koska se on merta ja taivasta...

Perustan haastetta varten toisen blogin - Kuva päivässä (täällä), joka löytyy Mummin matkassa -blogin sivupalkin yläreunasta. Katsotaan, kuinka kauan Mummi jaksaa päivittäistä valokuvausta.

6 kommenttia:

 1. Oleipa ottanut itselle valtavan haasteen - ajattelin tuota 3 kilsan matkaa ! Sinun on ihan "pakko" joka päivä kävellä yli 6 km ( ... joka päivä!) Mä olin jokunen vuosi sitten haasteessa, jossa piti ottaa 2 viikon välein kuva, ja minun kohde oli myös ranta, mutta matkaa vain jotain 300-400 m. Muistan ne tuiskut ja pakkaset, kun ei millään olisi lähtenyt kuvaamaan (kesken kiireen), mutta oli pakko :)
  Odotan mielenkiinnolla päivän kuviasi, sillä onhan niissä erojakin, päivän ajankohta, valaistus, ja hissukseen vaihtuvat vuodenajat ym ym.. Tsemppiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tarkennukseksi: kuvauskohde on uuden koiralenkkimme varrella, mutta menemme Ukin kanssa lähemmäksi ensin autolla ja sitten perillä noin 50 min kävely. Tähän päädyttiin, kun meillä on 2 kuukautta kaksi koiraa ja siellä ne voivar pääosin juosta vapaana, mikä helpottaa ulkoiluttamista.
   Tiedän että vuoteen tulee myös pakollisia taukoja: sairautta, matkoja, laiskuutta....
   Mutta katsotaan..

   Poista
 2. Hauskan kuuloinen haaste. Onnea !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea ja viitsimistä vaatii - ehkä yli Mummin voimavarojen.

   Poista
 3. Eipä olekaan ihan tuosta noin vain- haaste. Vaatii tosiaan viitseliäisyyttä, mutta samalla palkitsee, sillä liikkuminen on niin tärkeää. Saat vähintään kaksi hyvää tämän haasteen toteuttamisella. Hienon kuvasaldon ja hyvän peruskunnon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, nyt alkoi jo epäilyttää. Mutta jos edes pari kuukautta ja edes joka toinen päivä....

   Poista