Taas löytyi Siskon opastuksella kiva kapakka :) Markkinapäivän (täällä) lounaspaikaksi hän oli valinnut Fayencen keskustassa olevan kaksikerroksisen Le France -nimisen pienen ravintolan. Istuimme toisen kerroksen parvekkeella - varjossa, mutta lämmössä.
Ja taas herkuteltiin. Tällä kertaa päätimme alku- ja pääruoan sijaan syödä kaksi alkuruokaa: Parsaa vuohenjuusto-moussella, vasikanlihaa paikallisen vihannesten kanssa ja itsetehtyjä, pinaatilla täytettyjä ravioleja, joista ravioliannos oli heittämällä herkullisin. Ja täyteen tultiin :)
Hyvin ravittuna jaksoi taas kierrellä kylän kiehtovia kujia - tai kuka jaksoi, kuka ei :)
Salade dAsperges, Mousse de chevre frais aux herbes, Palet Breton au Parmesan Fraucheur
Vitello Tonato comme un Carpaccio, condiments de Provence & Coleslaw
Raviolis Artisanal, Ricotta epinard sauce Parmigiano
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti