Rakastan korvareita eli korvapuusteja. Itse en ole jaksanut opetella tekemään hyviä korvareita. Maistuvissa puusteissa pitää olla sopivasti voita ja paljon kanelia ja ne eivät saa olla liian kuiviksi paistettuja.
Pulla päivässä tai vähintään kahdesti viikossa on ollut mottoni pitkään, joten monenmoisia korvapuusteja on tullut maisteltua - joukossa useitakin herkullisia luomuksia. Usein parhaimmat pullat löytyy pienistä kuppiloista ja leipomoista. Tosin tämän talven suosikkini on Gateaun korvapuusti - Ruotsista Suomeen 2017 rantautuneen leipomoketjun litteä ja kanelinen herkkupulla. Gateau on muuten ranskaa ja tarkoittaa suomeksi kakkua.
Onneksi yksi Gateaun myymälä löytyy myös Punavuoresta, sillä tämä ranskalais-ruotsalainen kakku pelastaa synkimmänkin päivän. Tänään tuli jo yksi kiintiöpulla syötyä - ja heti alkoi aurinko paistaa :)
Olen samoilla linjoilla, että pulla päivässä pitää mielen iloisena! BB
VastaaPoistaNäillä jatketaan. Nautiskelun väliin lisätään liikuntaa :) Terv InnaVaara
PoistaMyös Tarinan korvapuusteissa Munkkiniemessä ei ole pihistelty voita eikä kanelia! Marita
VastaaPoistaKiitti vinkistä. On näitä Munkkiniemenkin puusteja tullut maisteltua :) Terv InnaVaara
Poista