lauantai 6. tammikuuta 2024

Flunssaisen ilo


Viime päivät on mennyt flunssan kourissa. Onneksi uskon olevani jo voiton puolella, eikä tauti muutenkaan ole minulla ollut niin hankala kuin monella läheisellä. Tuntuu, että herkästi tarttuvia hengitysteiden tulehduksia kiertää runsaasti ainakin täällä Etelä-Suomessa.

Sairaspäiväni ovat kuluneet Areenan ja Netflixin tarjontaa (selatessa ja) katsoessa, villasukkia kutoessa ja palapeliä kootessa. Onneksi sain Lontoontytöltä joululahjaksi tuhannen palan palapelin, sillä se on tuonut paljon iloa flunssaisiin päiviin. Alkuun kokoaminen vaikutti hankalalta, sillä laatikon kannessa oli kuvattu vain valmiin palapelin keskiosa ja noin puolet paloista piti koota laatikon sisällä olevan pienen mustavalkoisen valokuvan avulla. Mutta kun sain reunapalat paikoilleen, niin loppu sujui jopa yllättävän hyvin. Kiva ja värikäs kuva, joka sopi hyvin paloista rakennettavaksi. 

Ja tietenkin myös Muru on tuonut minulle valtavasti iloa - kuten aina. Muru tykkää kävellä kanssani pitkiäkin matkoja, mutta onneksi tarvittaessa sille riittää myös pikaiset pisutuskäynnit läheisessä puistikossa. 

Joten molemmat olemme pärjänneet hyvin - väliin vain vaihtaen paikkaa sohvalta palapelipöydän ääreen ja takaisin :) 


4 kommenttia:

  1. Kivan värikäs palapeli! Uskon, että oli ilo koota. Mieltä parantavat ”viihdyttäjät” sinulla on ollut seuranasi.

    Vietin lähes seitsemän viikkoa limayskäisenä. Tätä versiota on ollut myös paljon liikkeellä, ei kuumetta, ei särkyä eikä korona. Voimia vievä, harmitusta ja kovaa ääntä aiheuttava oli yskä. Terveyskeskuksesta sanottiin, että tauti kestää 4-6 viikkoa, ohjeena pulloon puhallus ja muut flunssaan liittyvät normiohjeet.

    Hienoa, että olet tervehtymään päin! Kiitos, kun jaksoit blogata. MK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minunkin ystävät ovat poteneet tautia useimmat useita viikkoja. Onneksi ollaan eläkkeellä ;) Terv InnaVaara

      Poista
  2. Pikaista paranemista! BB

    VastaaPoista