torstai 17. marraskuuta 2022

Pupuja tapaamassa


Isien juhlinnan ja yhteisen herkuttelun (täällä) lisäksi saimme seurata ja helliä eläimiä Tyttärien Tilalla. Etenkin puput - harmaa Tofu ja vaalean ruskea Herkku - saivat viikonlopun aikana useamman ekstraporkkanan ja -kukkakaalin palan. Ja tykkäsivät niin huomioista kuin porkkanoista :) Myös Doraa paijailtiin ja rapsuteltiin ahkerasti, mistä isokokoinen koira tykkäsi tosi paljon. 

Runsaan vuoden ikäiset, leikatut kollikissat viihtyivät pääosin omissa oloissaan. Samoin Tilalla kesällä syntyneet viisi ankkaa kipittivät omassa rauhassaan ankkamaisessa jonossaan paeten jokaista outoa vierailijaa.

Runsaan vuoden ikäinen rescuekoira Dora suhtautui vieraisiin rauhallisen uteliaasti. Arka ja leikkisä koira tarvitsi vielä paljon Opiskelijatytön määrätietoista opastusta, mutta jo nyt sen edistyminen hektisen kesän jälkeen on ollut huimaa. 

Lisäksi lintulaudalla vieraili runsaasti tiaisia. Ja metsälenkillä näimme läheisellä pellolla paikalleen pysähtyneen, komean uroshirven. Iso eläin, jonka minä kohtasin ensi kertaa elämässäni.

Eli eläimiä riitti joka makuun. Yksi tykkäsi pupuista, toinen Dorasta ja kolmas lumoutui hirvestä :):)

4 kommenttia:

 1. Hellyyttävä ruokkimiskuva ja silittelemään houkuttelevat luppakorvat!
  Eläin- ja luontorakkauden siemen kylvetään varhain elämässä, eikä kateeksi käy heitä, joilla sitä ei ole:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun asun pääosin kaksin Muru-koiran kanssa, olen häkeltynyt miten tärkeä osa elämääni siitä on tullut. Joka aamu tervehdimme toisiamme ja kannustamme toisiamme uuteen elävään päivään :) Terv InnaVaara

   Poista
  2. Hyvä te! Näin kokemusperäisestikin: koira on ihmisen paras ja luotettavin ystävä:)
   Lisää niiden hyvistä vaikutuksista: https://jyunity.fi/tieteessa/ihmisen-paras-ystava/

   Poista