sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Kenkiä Prismasta


Kun tarvitsemme mökille jotain ekstraa, ajamme Ukin kanssa 30 km päähän Halikon Prismaan. Kaikki perusjutut saamme hankittua ”läheisestä” Kitulan Salesta. Omassa Salessa on hyvä ja tuore valikoima hedelmiä, vihanneksia, kanaa, makkaraa, leipää ja jäätelöä eli jokaisen mökkiläisen perusjuttuja. Mutta Prismaan ajamme, kun tarve ”käydä ostoksilla” kasvaa liian suureksi :)

Lauantain Prisma-kierroksella jäin ennen ruokaosastoa kokeilemaan kaupan kenkiä. Sattumalta (tai ei)  löysin hyvät Merrelin kävelylenkkarit. Sopivasti tarpeeseen - edellisten kylki oli repeytynyt viikko sitten. Lähes kaupan ainoat lenkkarit, josta löytyi minulle sopiva koko (40/7/26cm). Ja kaiken kukkuraksi urheileville mummoille sopiva leveä lesti :)

Uudet lenkkarit kärryssä jatkoin tyytyväisenä matkaa kohti hedelmä- ja vihannesosastoa, kunnes sivuhyllyssä äkkäsin ihanat kukalliset crocsit. Ostamisesta innostuneena päätin ostaa nekin :):)

Tällä kertaa Prisman ”ruokaostokset” maksoivat noin 140 euroa tavallista enemmän - Merrelit 99 ja Crocsit 39. Mutta molemmat kengät tuntuivat vielä mökilläkin mukavilta ja sopivilta jaloissa :)

2 kommenttia:

  1. Herttileijaa: kun tyttö on menemään luotu, pitäähän tytöllä joka lähtöön popot olla: sekä söpöt klopsuttimet että meno-Merrelit (loistolenkkarit;)
    Keveitä kesäaskelia!

    VastaaPoista