maanantai 29. maaliskuuta 2021

Kamat varastoon - ja takas :)

Vielä helmikuussa suunnitelmissani oli helppo ja lyhyt muutto. Samassa korttelissa kaksiosta toiseen - maaliskuun viimeinen yö vanhassa vuokra-asunnossa ja seuraava eli huhtikuun ensimmäinen yö uudessa, vasta remontoidussa omistusasunnossa.

Toisin kävi. Remontti lähti lupaavasti liikkeelle helmikuun alussa (täällä), mutta yllättävistä vastoinkäymisistä johtuen pitkittyi ja pitkittyi - ja jatkuu edelleen (täällä). Remontin alkaessa irtisanoin nykyisen vuokrasopimuksen, ja kun tajusin homman venyvän nykyinen asuntoni oli jo vuokrattu seuraavalle vuokralaiselle. Joten eikun kamat varastoon ja itse Ukin luokse evakkoon mökille. 

Tänään muuttofirma kuljettaa huonekalut ym ym vanhasta asunnosta varastoon Vallilaan 6-8 viikoksi. Ja toukokuussa firma kuljettaa samat kamat toiseen suuntaan eli Vallilan varastosta uuteen asuntoon Punavuoreen.

Yksi helppo muutto vaihtui kahteen työlääseen muuttoon. Arvaa harmittiko...

3 kommenttia:

  1. Voihan Kelju Kojootti, remontti, - kuten kokemusperäistä on - mallia per aspera ad astra...

    Nyt fokus siihen, kun ensi kerran istut vihdoinkin valmiissa kodissasi ikiomassa uudessa keittiössäsi jalat tukevasti pöydän alla, höyryävä kahvikupponen ja herkkuleivos edessäsi ja huokaat syvään...

    Siihen asti: mukavia kevään ihmeiden bongailuja ja kärsivällisyyttä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta, Takkutukka. Onneksi olen jo muutto/remontti-murheet märehtinyt ja sopeutunut tilanteeseen. Oikeastaan on kiva kun on ”pakko” asua mökillä ainakin toukokuun puoliväliin :):) Ja seurailla kevättä ja vierailla Tyttöjen Tilalla.

      Poista
  2. Muuttaminen on aina oma urakkansa. Meillä myös kävi niin, että oli lopulta vuokrattava varastotila muutamaksi kuukaudeksi, juurikin sen takia että olimme muuttamassa suurempaan asuntoon, mutta väliaikainen asuntomme oli niin pieni etteivät kaikki huonekalut mahtuneet sinne. Nyt onneksi meillä on uusi asunto ja kaikki tavarat jo paikallaan.

    VastaaPoista