sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Remontti pitkittyy

Valoa parvekkeelta 

Remontissa on ollut mutkia - osin koronatilanteesta ja osin muista mutkista ja sotkuista johtuen. Hommat jatkuvat vasta huhtikuun lopulla, ja näillä näkymin valmista pitäisi tulla toukokuussa. Toivottavasti :) Tässä remontissa suhtaudun kaikkeen varauksella, sillä niin monta ylläriä sekä isoa ja pientä mutkaa on remonttimatkan aikana ollut.

Onneksi pystyn asunnossa aistimaan, että hyvä tulee kunhan homma valmistuu. Sitten joskus :):) Kaksio tuntuu jo omalta, ja alan kiintyä asuntoon - kovastikin. Tämä yllättää, sillä vastoinkäymisten keskellä aloin jo epäillä ja jopa pelätä, pystynkö enää pitämään asunnosta vai jääkö asuntoon leijumaan ”huono karma”.

Ikkunoista tulviva valo, seinien uudet pehmeät värit ja 1960-luvun konstailematon huonejärjestys ovat karkottaneet asunnossa mahdollisesti leijuneen ”huonon karman”. Tätä on edesauttanut myös se, että sain lopulta sovittua marssijärjestyksen remontin loppuunsaattamiseksi.

Nyt vain odottelen toukokuuta - ja tietty myös koronan hellittämistä...

Tuleva makkari 

Keittiö edelleen vaiheessa 

1 kommentti:

  1. Näin vaan ne remontit tuppaavat pitkittymään. Olen kuullut myös, että varsinkin näin korona-aikana on ollut vaikeaa, kun kaikista materiaaleista on pulaa. Meidän pitäisi myös aloittaa kylppäriremontti. Pitäisi vaan löytää hyvä urakoitsija tekemään LVI asennukset Jyväskylän seudulla.

    https://www.ukonputki.fi/putkimies

    VastaaPoista