sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Remontti pitkittyy

Valoa parvekkeelta 

Remontissa on ollut mutkia - osin koronatilanteesta ja osin muista mutkista ja sotkuista johtuen. Hommat jatkuvat vasta huhtikuun lopulla, ja näillä näkymin valmista pitäisi tulla toukokuussa. Toivottavasti :) Tässä remontissa suhtaudun kaikkeen varauksella, sillä niin monta ylläriä sekä isoa ja pientä mutkaa on remonttimatkan aikana ollut.

Onneksi pystyn asunnossa aistimaan, että hyvä tulee kunhan homma valmistuu. Sitten joskus :):) Kaksio tuntuu jo omalta, ja alan kiintyä asuntoon - kovastikin. Tämä yllättää, sillä vastoinkäymisten keskellä aloin jo epäillä ja jopa pelätä, pystynkö enää pitämään asunnosta vai jääkö asuntoon leijumaan ”huono karma”.

Ikkunoista tulviva valo, seinien uudet pehmeät värit ja 1960-luvun konstailematon huonejärjestys ovat karkottaneet asunnossa mahdollisesti leijuneen ”huonon karman”. Tätä on edesauttanut myös se, että sain lopulta sovittua marssijärjestyksen remontin loppuunsaattamiseksi.

Nyt vain odottelen toukokuuta - ja tietty myös koronan hellittämistä...

Tuleva makkari 

Keittiö edelleen vaiheessa 

5 kommenttia:

 1. Näin vaan ne remontit tuppaavat pitkittymään. Olen kuullut myös, että varsinkin näin korona-aikana on ollut vaikeaa, kun kaikista materiaaleista on pulaa. Meidän pitäisi myös aloittaa kylppäriremontti. Pitäisi vaan löytää hyvä urakoitsija tekemään LVI asennukset Jyväskylän seudulla.

  https://www.ukonputki.fi/putkimies

  VastaaPoista
 2. Tuo lattia on todella kaunis! Meilläkin huoneistoremontti alkamassa, pari kuukautta vielä odotellaan. En tiedä kauanko tulee kestämään, mutta visio on semmoinen että kyllä sitä odottaakin. https://www.ap-remontit.fi/huoneistoremontit

  VastaaPoista
 3. Ihanasti tuo valo tulvii sisälle. Meilläkin alkaa huoneistoremontti keväällä. Innolla jo odotetaan. Täällä on niin vanhat pinnat, että on jo aika uusia. Saadaan hieman modernimman näköinen asunto, mutta samalla säilytetään vanhoja huonekaluja.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää, varmasti viihtyy. Pitäisi myös aloittaa kohta purkutyöt remontin tieltä. Sitä ennen yritämme hankkia vaihtolavan ulos, että saa kaiken rakennusjätteen kerralla pois. Sitä nimittäin tulee riittämään.

  VastaaPoista
 5. Tutulla myös remontti pitkittyi. Kaikkeen saa olla varautunut ilmeisesti, kun sellaisen aloittaa. Olisi myös tarkoitus remontti teettää ensi vuonna. Täytyy myös tuo rakennusjäteasia jotenkin selvittää, jos hankkii jonkinlaisen vaihtolavan. Itse eniten odotan sitä, että pääsemme vaihtamaan lattian.

  VastaaPoista