tiistai 4. helmikuuta 2020

Yö Tampereella


Viikonloppuna olin kaksi yötä hotellissa Tampereella, kun osallistuin paikallisen tanssiseura Hurmion järjestämään Nääs-tanssitapahtumaan (täällä).

Hotelliksi valikoitui Scandic-ketjun perushotelli Koskipuistossa, koska ketjun hotelleissa saa 20 %:n seniorialennuksen. Ja ovathan ne perusmukavia ja siistejä. Tällä kertaa hotelli tosin oli ääriään myöten täynnä, koska kaupungissa oli mm. jotkut rakennusalan messut. Etenkin sunnuntaiaamun aamiaisella oli valtava ruuhka, eikä ravintolassa riittänyt istumapaikkoja kaikille halukkaille.

Olin ajatellut mennä Tampereelle perjantaina hyvissä ajoin ja käydä Sara Hildenin museossa. Onneksi edellisenä päivänä tarkistin netistä museon aukioloaikoja ja huomasin, että museo on kiinni tammikuun ja avataan vasta 1.2 eli lauantaina. Jo toistamiseen minulle kävi niin, että aikeeni vierailla ko. museossa kariutui siihen, että museo oli kiinni näyttelyn vaihdon takia. Eli odotukset vaan nousee, kun museo jäi edelleen näkemättä :):)

Onneksi Sacandic-hotellin ikkunasta oli upea iltanäkymä kauniisti valaistuun Koskipuistoon ja Koskikeskuksen padolle. Siinä riitti ihailtavaa parinkin maalauksen edestä.

Muuten en Tamperetta ehtinyt enkä jaksanut katsastaa, sillä kaksi päivää kului tiiviisti Hurmion harjoitussaleilla Tesomassa. Tangoa, rumbaa ja valssia - Tampereen tyylillä.

2 kommenttia: