perjantai 28. helmikuuta 2020

Aamiaisen voimalla

Confit portobello mushrooms, sourdough, eggs, mushroom ketchup
Home cured trout, scrambled eggs, beef fat croutes, crispy kale
Avocado, smoked yogurt, dukkah

Kun on Opiskelijatytön kanssa matkoilla, niin aamiaiset/brunssit valitaan huolella. Lontoon reissulle Tyttö oli varannut viikonlopun brunssipaikat etukäteen. Ja sehän sopi minulle, joka myös rakastan pitkiä ja rauhallisia aamupaloja - päivän tärkein ateria :):)

Lauantaina ennen Tate Modernia (täällä) söimme aamiaista lähellä olevassa 26 Grains -nimisessä kahvilassa. Ja sunnuntaina sanan mukaisesti herkuttelimme Etelä-Afrikan makuihin nojaavassa pienessä ravintola Kudussa Peckhamissa, runsaan puolen tunnin kävelymatkan päässä Lontoontytön asunnosta. Kudu on myös suosittu illallisravintola.

Molemmat paikat olivat herkullisia, kivan pieniä ja tosi mukavia, vaikka erilaisia. 26 Grains oli tanskalaistyylinen hyggepaikka kukka-asetelmineen ja Kudu modernin tyylikäs ja karun minimalistinen.

Runsaat aamiaiset täyttivät vatsat pitkäksi aikaa, mutta siitä huolimatta parin tunnin päästä taisimme pysähtyä kahvikupillisille. Naisten ruokamatkailua...


Kudu, Queens Road Peckham

Crepes with autumn plum compote, strained yoghurt, lemon and rosemary sugers

26 Grains of Stoney Street

2 kommenttia:

  1. totta niin, aamiaiset on otettava rauhallisesti ja nauttien;) minullakin oli ilo olla matkalla kuopuksemme kanssa ja nauttia myös ihanista ruuista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin blogistasi upeasta matkastasi Intiaan. Taisi aamiaiset siellä hieman poiketa Lontoon hipsteripaikoista :):)

      Poista