maanantai 12. marraskuuta 2018

Liuska lumosi


Syyskuussa tutustuin ekaa kertaa uuden kotikulman eli Viiskulman Skifferiin (täällä). Tykästyin ja päätin tulla toiste kokeilemaan paikan nimikkopitsoja - liuskoja (täällä). Sunnuntaina toteutin aikeeni ja pistäydyin Ukin kanssa lounaspitsalla.

Lapsiperheet olivat heti avaamisen jälkeen varanneet ikkunapöydät, joten asetuimme baarin puolelle jossa mahduimme vielä ikkunan viereen. Tietenkin Murun kanssa, kuten yhä useammassa Punavuoren (ja Kallion) kapakassa. Baarituolit olivat tarkoitettu lähinnä löhöilyyn, mutta lisätyynyillä vanhuksetkin onnistuivat petraamaan asentonsa syöntikuntoon :):)

Koska iltasella meitä odotti nuorison järjestämä IsänpäiväDinneri, päätimme tyytyä yhden liuskapitsan puolittamiseen. Ja juhlapäivän kunniaksi lasilliseen sampanjaa :):) Keskustelun jälkeen Ukkikin suostui ”kevyeen” vaihtoehtoon, jossa perusjuuston lisäksi oli vuohenjuustoa, rukolaa, pinjansiemeniä ja mansikoita - sampanjan kaveriksi :):) Valinta osui nappiin: hyvä rapea ja ohut pohja, pehmeää Soignon-vuohenjuustoa ja runsaasti tuoretta rukolaa. Tykkäsin kovasti.

Liuskan puolikkaalla jaksoin hyvin odottaa iltaa...

2 kommenttia:

  1. maiskis!
    mukavaa kun Murukin pääsee matkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täällä me nykyään vaan Murun kanssa herkutellaan viikottain...

      Poista