Viehko käenkaali
Suomen keväistä luontoa on vaikea pistää paremmaksi. Olin viime viikolla Etelä-Ranskassa, jossa luonto elää jo värikylläistä kesää lumoten kauneudellaan (täällä). Mutta kyllä Suomen kevääseen heräävä luontokin lumoaa. Ehkä arkisemmin ja vaatimattomammin, mutta lumovoimaltaan se yltää samaan.
Rakastan Suomen kevään vihreää vehreyttä. Lukuisat vihreän eri sävyt ja nuppuisten lehtien muuttuvat muodot ilahduttavat ja kiehtovat keväästä toiseen.
Kiehtova ja salaperäinen saniainen sekä nuppujaan piilotteleva kielo
Tummanvihreä ja voimaskasvuinen nokkonen sekä terhakka korte
Käenkaali, eli ketunleipä. Sitä syötiin lapsena, söitkös sinäkin?
VastaaPoistaNiin syötiin - maistui ihanan kirpeältä. Netistä löysin että on vielä kolmaskin nimi: revonrieska:):)
Poista