maanantai 27. maaliskuuta 2017

Angry birds pikkupojalle


Neuloin Novitan ohjeen (täällä) mukaan Angry birds -puseron 7-veljestä langasta, hihat on vielä kiinnittämättä. Helppo ohje - tykkään etenkin käpertyvästä alareunasta ja iisistä kaula-aukosta. Noudatin suhttarkkaan ohjeita, paitsi että neuloin nro 3 pyörrepuikoilla, jolloin viisivuotiaalle loin silmukat, lisäsin ja kavensin koon 146 ohjeilla, mutta senteissä noudatin kokoa 134. Sopiva tuli, tosin ilman kasvuvaraa.

Linnun ääriviivat kirjoin valmiin puseron päälle Novitan ohjeen mukaan - ja yllätyin itsekin miten Angryn näköinen tuli!

Pikkupoika tykkäsi, vaikka sanoikin heti, että miksei ole punainen! Perinteisenä mummona kuvittelin että poika tahtoo sinisen, ja muutin malliohjeen väriä - pöhkösti ja ennakkoluuloisesti toimin...

4 kommenttia:

  1. Joko hihat on kiinnitetty... :) Kivan näköinen. Saispa itsekin puikot heilumaan, taidosta se ei (kai) ole kiinni, mutta on kulunut yli 20 v kun viimeksi kudoin jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä on hihattuossa pöydällä odottamassa... enpä kehtaisi tunnustaa. Ehkä poika kasvaa jo puserosta ohi, ennen kuin saan keskeneräisen työn loppuun. Kun kädestään päästää, niin uudelleen ei saa tartuttua - saamattomuutta...

      Poista