torstai 3. maaliskuuta 2016

Takas talolle

Parin päivän kaupunkivisiitin jälkeen pääsin takaisin mökille. Kuin kotiin olisi tullut. Outoa, sillä aiemmin kaupunkikoti on ollut koti ja mökki "vain" loma-asunto. Nyt järjestys tuntuu kääntyvän... Mökki alkaa tuntua enemmän ja enemmän kodilta ja kaupunkikoti visiittipaikalta - ja liian isolta. Saas nährä miten mummin käy...

Helminkuussa olin mökillä lähes kolme viikkoa (täällä). Kävelin Murun kanssa, ruokin lintuja, pyydystin hiiriä ja kuuntelin radiota. Kudoin kuviosukkia ja katsoin telkkarista Australian Masterchefiä. Nautin elämästä! Tänään palasin mökille mukana Muru ja kassillinen Isoveli-lankoja.

Naapuri kertoi, että kurkipariskunta on jo kierrellyt jäisellä lahdella - reviiriä merkkaamassa.

4 kommenttia:

 1. Samoja fiiliksiä täällä, joskin kevväämmällä mökille vasta pidemmäksi aikaa. Nyt on kyllä tehty jo yhden yön visiittejä. Mutta siellä se sielunkotini taitaa olla. Kurkia odotellessa. Hyvää mökkeilyä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija, kevät kuluu nopeasti nyt kun valo lisääntyy vahdilla ja teitinkin mökkiaika lähestyy!

   Poista
 2. Mikä mökillä on ollessa, kun kaikki pelaa.... pelaa ... pelaa.
  Itse ehkä vierastaisin, mutta syykin on yksinkertainen: meillä ei ole koskaan ollut mökkiä, ei vanhemmilla eikä minulla. Mitä nyt anoppilassa oli mutta se oli ihan kokonaan eri juttu.
  Mukavia mökkihetkiä. Laita nyt edes tanssimusaa soimaa, että luut ja lihakset muistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pelaa, jos pelaa... Illalla vesipumppu meni rikki. Onneksi Ukki tulee tänään ja insinööriaivoillaan korjaa... Toivottavasti, jotta vesi juoksee sisälle ja vessa toimii. Muuten Mummi sulattaa veden lumesta ja alkaa taas käyttää pihanperän huusia. :):):)

   Poista