maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kirppishalli


Kevät ja aurinko innostavat kirppiskiertäjää. Viime lauantaina oli jopa niin ihana ilma, että malttoin jonottaa 10-15 minuuttia Konepajan kirppikselle Vallilassa. Yleensä jätän jonot väliin, mutta kun olin vartavasten raahautunut ekaa kertaa tutustumaan Konepajan tiloihin. Ja oli se aurinko!

Lauantain kirppistä mainostettiin "suurena sisustuskirppiksenä". Kiertelin hallissa puolenpäivän aikaan eikä siellä mitään superkiinnostavaa ollut. Useimmilla pöydillä myytiin käytettyjä koriste-esineitä, astioita, tauluja ja kankaita eli sisustuskamaa, mutta paljon oli myös vaatemyyjiä. Ja useita tyhjiä pöytiä!

Konepaja oli avara, valoisa ja siisti, myyjät hyväntuulisia ja nuoria tai nuorekkaita ja kahvila oli kodikas, joskin tarjonta ainakin pari tuntia avaamisen jälkeen oli aika vaatimatonta. Yleisfiilis Konepajassa oli mukava, joten taidan pistäytyä toistekin.

Ostokset jäivät vähäiseksi, mutta tulivat tarpeeseen: käyttämätön kauraa sisältävä niskanlämmitin 5 eurolla ja Fiskarsin juustohöylä 50 sentillä - vanha kauratyyny oli juuri mennyt rikki ja mökin juustohöylä kadonnut.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Una, kuvaan mahtui vain neljännes jonosta! Mielestäni sisällä ei ollut mitään sellaista, mitä olisi kannattanut jonottaa. Mutta kiva fiilis!

      Poista