tiistai 22. maaliskuuta 2016

Mimmi, Dennis ja pelarkuut


Käytiin eilen Turuus - Ukki, minä ja Juniori. Löydettiin kiva ja siisti divari Omituiset opukset Puutorilta (täällä), iso ja hyvin varustettu Mimmin kirppis Kaurakadulta (täällä) ja uusittu pizzeria Dennis entisen vierestä.

Mukava iltapäivä vanhojen kirjojen, käytettyjen vaatteiden ja herkullisten pitsojen parissa. Seuraavalla Turun reissulla palataan niin Omituisiin opuksiin, Mimmin kirppikselle kuin Dennikseenkin. Kaikista jäi hyvä maku!

Päivän kruunasi käynti Mimmiä vastapäätä olevassa Kauppilan puutarhamyymälässä (täällä), josta ostin ihania pääsiäisnarsissiruukkuja - 10 ruukkua 20 eurolla - ja valkoisia riippapelargonian minitaimia - 1 tainta 15 eurolla. Odottelevat kesää mökin ikkunalaudalla.


Aika steriili tämä uusi Dennis, mutta pitsat olivat taivaallisia.
Minulle maistui avocadoa, fetaa ja tuoretta pinaattia sisältävä Salerno.


Mimmin kirppis näytti ulospäin vaatimattomalta, 
mutta sisältä löytyi paljon tutkittavaa vaatteista huonekaluihin. 

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavaa, kun asumme täällä Turun seudulla. Enpä ole käynyt missään noista. Kirjojen ostamista olen alkanut välttää, mutta heti tuo yläkuva nosti taas pintaan tutun himon päästä tutkimaan hyllyjä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se herkästi menee. Minultakin on monet Hesan nähtävyydet ja kivat yllätykset näkemättä, vaikka se on syntymä- ja kotikaupunkini. Joskus olemme Ukin kanssa viettäneet Hesa-päivää, joilloin varta vasten okemme tutkineet outoja soppia kotikaupungissamme. Kivaa - pitäisipä uusia.

      Poista