maanantai 18. elokuuta 2014

Vuosi kuvina 18.8


Pilvistä, tyyntä ja +19 astetta.
Ei paljon eroa heinäkuun kuvasta.
Tylsää kuvausta, mutta jatkan sinnikkäästi loppuun. 
Ehkä kun kokoan kaikki 12 valokuvaa peräjälkeen, vuodenkierto hahmottuu?

Eilen oli kaunis ja aurinkoinen päivä, mutta en ehtinyt kuvauspaikalle. Grillattiin ja syötiin lämpimällä kaupunkipihalla koko porukan kanssa. Ampiaisten ympäröiminä - kylläkin. Mummilta meinasi mennä hermot, vaikka kaikki muut - pikkupojat mukaanlukien - osasivat suhtautua lentäviin paholaisiin täysin rauhallisesti. Onneksi Ukki kaatoi roseeta Mummin lasiin ja rouvakin pystyi pikkuhiljaa rentoutumaan ja nauttimaan herkuista ja verrattomista lapsistaan.

4 kommenttia:

 1. Kaunis maisema, säällä kuin säällä. Ja ne ampiaiset ovat kyllä olleet sellainen riesa tänä kesänä, että minulle ei taitaisi edes rose auttaa;)
  Upeaa elokuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä taittuu syksyyn, mutta pimeä ja räntä on onneksi vielä kaukana.

   Poista
 2. Amppareita on ollut paljon, rungokseen asti liikkeellä, kertovat net, joilla on piha jossa istua :)
  Sinulla on 12 kuvaa otettavana. Minä osallistuin pari vuotta sitten 2 viikon välein kuvattavaan sarjaan. Arvaa, muuttuiko paikka paljon. Mutta kokosin kaikki 24 kuvaa lisäsivulle, ja näkeehän niistä sitten paremmin vuodenaikojen vaihtelun. Jaksa väsymättä kuvata - ja huomaat että vuosi on taas kulunut hujauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut jo sika sinnikäs, vielä on vain kolme kuukausikuvaa jäljellä. Kuvat näkee muuten oikealla olevasta vuosikuvina- koosteesta. Aloittaessani kuvausurakan uskoin valinneeni vaihtelevan maiseman, vettä ja kaikkea. Mutta kaikkea muuta: mutainen kanava ja elottomat puut!

   Poista