perjantai 14. joulukuuta 2012

Pieniä ja suuria iloja

Tänään tulee telkkarista Gosfork Park, joka Hesarin mukaan on Downton Abbeyn varhaisversio. Sama käsikirjoittaja. Kestää yli kaksi tuntia ja ilman mainoksia. Otetaan nauhalle. Toivottavasti ehdin pian nauttia. Ja illalla radiossa laulatetaan puhelinlankoja. Mummin lemppari, etenkin mökillä.

Iloa talven pimeyteen: PikkuH tuli viime yönä Suomeen. Meni suoraan poikakaverin luo, mutta lähetti viestin yhden jälkeen yöllä ja ilmoitti myöhästyneen koneen saapuneen. Nähdään tänään! Röbö tulee tänä iltana ysin jälkeen. Yritän päästä vastaan, vaikka meneekin Esikoisen luokse asumaan. Ja vielä: isoM muuttaa meille pariksi viikoksi kun tekee remonttia omassa uudessa kämpässään Hämeentiellä.


Juteltiin ja kahviteltiin pikkuH:n kanssa. Käveltiin myös Kaivarin kanuunaan, josta varattiin pikkuH:lle myyntipöytä tammikuulle. Samalla minä löysin tummanruskeat mokkanilkkurit, 5 euroa. Ajattelin ensin mökkikengiksi. Mutta koekäytin koiralenkillä ja totesin tosi mukaviksi, joten jäävätkin kaupunkiin. Kotoa löytyi vielä sopivat käyttämättämät villapohjalliset. PikkuH totesi että muistuttavat ihan Isomummin kenkiä, joten mummoja ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti