lauantai 1. joulukuuta 2012

Matka peruuntui

Emme päässeetkään matkaan! Sairaus muutti suunnitelmamme täysin. Thaimaa on kaukana ja torstaiaamuna heräsimme lumimyräkän keskelle Suomessa. Perjantaiksi kehkeytyi vielä hurjempi myrsky - Antinpäivän myrsky. Ruotsinlaivakin oli kallistunut Ja odotti Helsingin edustalla satamaan pääsyä kahdeksan tuntia.

Helle vaihtui lumitöihin. Kaukomatka vaihtui koiran kanssa kävelyyn, isoMinin ja pikkuMinin haleihin sekä kirppiksillä kiertelyyn. Elämä heittelee. Onneksi nautin koirasta, Mineistä ja kirppiksistä, vaikka aurinkoa kaipaankin. Positiivista on myös se että olemme Suomessa kun Röbö ja pikkuH tulevat joululomalle Suomeen. Kumpikin tulee perjantaina 14.12, toinen Lontoosta ja toinen Köpiksestä. Ja tänään pääsemme siskon luokse syömään!

Torstaina oli Hesarin matkasivuilla ihania kuvia Thaimaan autiorannoista. Teki mieli sivuuttaa, mutta pikkusen vilkaisin ja huomasin että kehuttiin Trangin saarien rauhaa. Onneksi saimme nauttia näistä ihanista saarista kolme vuotta sitten kun olimme isoH:n organisoimalla Thai-matkalla. Ehkä vielä kerran paremmalla onnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti