perjantai 7. joulukuuta 2012

Sukkia 2Onneksi tällä viikolla tuli vielä Mestareiden liigan ja Valioliigan jalkapallo-otteluita telkusta. Nyt Mestareiden liiga jää tauolle helmikuuhun asti. Onneksi siksi että sain keltaiset sukat neulottua valmiiksi. Tuli tosi kivat. Kenelle kelpaa? Vanhat varret on muuten Siiman aikoinaan Röbölle tekemistä sukista. Joten ystävysten yhteistyön tulos!  Otsikkokuvan oikeassa alanurkassa pilkistävä sukka on lempisukkiani. Se on ostettu pari vuotta sitten Salon torin eräältä vakimyyjältä. Viehätyin hempeistä väreistä: vaaleanpunaisesta ja limestä. .

Edelleen kuvien siirtyminen blogiin on mysteeri. Aina luulen oppineeni miten se menee. Mutta aina se on yhtä hankalaa - yritystä ja erehdystä ja yritystä. Kysyin Ukiltakin apua (tietotekniikkayrityksessä) mutta eipä sekään osannut. Odotan apuja nuorisolta kun nähdään.

Ukki teki tänään foccaciata Helene Johanssonin Leipä-kirjan ohjeen mukaan kuten ennenkin. Tuli taas tosi hyvää. Katosi isoM:n, pikkuM:n ja Ukin suuhun nopeasti. Käveltiin taas tänään pikkuM:n ja Koiran kanssa yhteensä yli kaksi tuntia: puistolenkki ja kanavanvierus. Hyvä me!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti