keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Tanssia ja nyrkkeilyä


Kolmantena päivänä kokeilimme Hotellin tarjoamia ilmaisia liikuntatunteja. Joogaa olisi periaatteessa ollut useamman kerran joka päivä, mutta tyttöjen harmiksi jooga jouduttiin opettajan sairastumisen takia perumaan loppuviikoksi. Joogan tilalle tytöt kokeilivat tänään thainyrkkeilyä - tykkäsivät kovasti - ja minä menin tutustumaan thai-tanssiin. Ja olipa kiva kokeilu.

Alkuun sain hennolta thaitytöltä yksityisopetusta, sillä olin ainoa paikalle ilmaantunut. Opetusta varten pukeuduin isoon punaiseen kaapuun, jonka opettaja osaavasti taitteli päälleni löysiksi housuiksi. Varttitunnin päästä paikalle ilmaantui kolme korealaista, kaksi naista ja yksi mies, jotka myös halusivat osallistua opetukseen. Opetus oli show-luontoista hauskanpitoa, jonka yhteydessä opettaja näytti joitakin käsien ja sormien asentoja ja liikkeitä. Lopuksi kävelimme piirissä ja toistelimme musiikin tahdissa sormien liikkeitä. Yllättävän vaikeaa oli tehdä samanaikaisesti eri liikkeitä oikean ja vasemman käden sormilla ja samalla liikuttaa käsiä oikeassa rytmissä. Hupaisaa lomapäivän täytettä.

Muuten päivä sujui täydellisen löhöilyn merkeissä. Herkuttelua: grillattuja katkiksia ja uppopaistettua kalaa, uimista ja thaihierontaa. Parasta oli maata vatsallaan pitkän puulaiturin päässä ja seurata alla vilahtelevia valtavia kalalaumoja. Pieniä sinttejä, joiden liike isossa parvessa oli kuin hienosti ohjattua tanssia. Ja aina kun kalan kylki osui veden pintaan, aurinko sai sen hetkeksi hohtamaan upeasti.

Kopkunkaaa

Mummin thaitanssija-sormet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti