lauantai 2. joulukuuta 2017

Lähtökiireitä


Lauantain olen kolunnut kaappeja ja etsinyt hellevaatteita. Siitä on lähes viisi vuotta, kun viimeksi olin rantalomalla - Kreetalla Ukin ja Esikoisen sekä tämän kahden alle kaksivuotiaan vesselin kanssa. Tämän jälkeen ei uimapuvuille ole ollut käyttöä.

Löysin kaapin perältä vanhoja bikineitä ja yhden kokouimapuvun - kaikki vähintään kymmenen vuotta vanhoja. Ja se ikävä kyllä näkyi. Kaikista oli kuminauhat pettäneet ja useimpien kangas oli alkanut haurastunut. Joten lähtötohinassa piti lähteä Itikseen uimapukuostoksille. Se osoittautui yllättävän haastavaksi. Helsingin keskustassa olisi varmaan ollut isompi valikoima, mutta Itiksessä oli joulun alla tarjolla vain pari hassua mummomallista peruspukua - musta valkoisilla viiruilla, tummansininen valkoisilla palloilla ja vaaleanpunainen röyhelökoristeilla. Sovittamisen jälkeen päädyin maltilliseen mustavalkoiseen...

Thaimaan kuumassa ja kosteassa ilmassa tarvitsee pääosin vain ohutta ja ilmavaa - tosin Bangkokin ilmastoiduissa sisätiloissa lisäksi jotain hartioille heitettävää. Onneksi kaapeista löytyi väljää housua ja kevyttä valkoista puseroa, joten niillä mennään.

Kahdeksalta kentälle ja puolelta öin ollaan jo Itä-Euroopan yllä. Tukisukat jalassa ja aurinkorasvat kassissa :):)

4 kommenttia:

  1. Juonikasta reissua ja repullinen hauskoja muistoja selässä takaisin tullessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vuorokausi oltu ja juonia on jo ollut ja muistoja kerätään hikihatussa:)

      Poista