keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Porttibongari


Blogiystäväni Orvokin postauksesta tunnistin itseni porttibongariksi (täällä) eli porttien intohimoiseksi valokuvaajaksi. Taidan myös olla aukkobongari, sillä tykkään kuvata aukkoja - niin luonnon muovaamia monenlaisia rakoja kuin esimerkiksi keinotekoisesti rakennettuja holvikaaria. Tunnistan itsessäni myös hippusen pönttöbongaria, tiiliseinäbongaria, sammalbongaria ja orastavaa lintubongaria.

Porttien ja aukkojen kuvaamisessa oivana apuna olisi parempi kamera, jonka valotusta saisin tarkemmin säädettyä. Mutta tapoihini kangistuneena jatkan edelleen kännykkäkameralla ihmettä odotellen...

2 kommenttia:

 1. Eikö olekin kiva saada tietää mieliteolleen sopivan nimikkeen :)
  Itse olen myös intohimoinen porttibongari - ja arvaa vaan kuinka repeän tuolla ssareni luona Espanjassa. Hänen alue on laaja, jotain 7000 asukasta, pitkät kadut risteilee, tontit 1000 neliön kokoisia vierivieressä, kaikissa erilaiset portit ja muurit - aah.
  Ja olen myös ovi-, ikkuna-, pyörä-, aukko (taloissa)- ja ihmisbongari. Niin ja kivi- ja tiili-bongari, ja varjobongari.. jne-bongari... hajotankohan liikaa... höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noissa Välimeren maissa huomaa itsessään piilevän vaikka mitä bongareita :):) Sama tapahtuu minulle kun vierailen Siskon ja miehensä Ranskan huvilalla: ruusubongari, meribongari, valobongari ym ym

   Poista