perjantai 15. heinäkuuta 2016

Kokemuksia Relovesta

Koluan mielelläni kirpputoreja, myös matkoilla ollessani. Toiseen blogiini Mummi kirppiksellä (täällä) kirjaan ahkerasti kirppulöytöjäni. Nykyään olen itse harvoin myymässä, pääosin vien vanhempia vaatteitani - useimmat kirppishankintoja - mm. Fidaan ja Emmaukseen. Viime viikolla päätin kokeilla myyntirekkiä uudessa Reloven itsepalvelukirppiksellä Töölössä (täällä).

Varasin viikon myyntipaikan (55 euroa) käydessäni Relovessa kahvilla - varaus onnistuu myös netin kautta. Myyjä saa käyttöönsä 1,5 metrin pätkän pitkästä vaaterekistä, tämän alla olevan kenkätilan ja tarvittavan määrän hyviä vaate- ja housuhenkareita. Tuotteet voi hinnoitella käsin tai netissä, ja valmiit tuotteisiin kiinnitettävät hintalaput saa printattuna myymälästä.

Vein myyntiin noin 50 lähinnä naisten kesävaatteita - ohuita puseroita, housuja, jakkuja ym. - ja kymmenkunta kenkäparia, jotka mahtuivat hyvin minulle varattuun myyntitilaan. Viikon aikana myytiin noin 30 vaatetta, mutta kengistä vain jokunen pari. Useimmat maksoivat 2 - 8 euroa, jotkut hintavammat merkit 10-15 euroa. Myyntituloni oli 240 euroa, josta Relove otti 7 prosentin provision.

Olin tyytyväinen myyntikokemukseen, kuten aiemmin ostokokemukseenkin (täällä). En käynyt paikalla myyntiviikon aikana, mutta kun menin tyhjentämään rekkiä, se oli henkilökunnan puolesta pidetty siistinä.

Varasin uuden paikan talvivaatteille syyskuulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti