sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kirsin päivää


Kakkupohja on leivottu ruotsalaisen Annan keittokirjan ohjeen mukaan, kerma ja mansikat lähikaupasta sekä vadelmat ja mustikat mökin pihasta. Täytteenä kerman kaverina Salon torin tutulta myyjältä ostettua tämänkesäisistä mansikoista tehtyä herkkuhilloa. Ja herkkua tuli kakustakin!

Alkujaan kakku piti koota eilisillaksi, kun juhlistettiin Juniorin synttäreitä Esikoisen uudella mökillä. Viikko sitten hankitulta mökiltä ei löytynytkään vispilää, joten kerma jäi vatkaamatta. Onneksi yksi vieraista oli tuonut mustikkapiirakan, joten emme ehkä kakkua olisi enää jaksaneetkaan.

Ja saipahan Lontoontyttö tänään nauttia herkkukakkua...

2 kommenttia:

  1. Kyllä minäkin oisin voinut ottaa yhen palan.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa

    VastaaPoista