maanantai 30. marraskuuta 2015

Pikkumies 5 v


Tänään Hän täyttää viisi vuotta. Hän on päiväkodissa viskari, ensi vuonna jo eskari. Tärkeitä juttuja pikkumiehen elämässä. Samoin kuin että saa - ja osaa - itse kirjoittaa kavereidensa nimet kutsukortteihin ja että pääsee joskus Sohville yökylään. Tärkeitä ovat myös Starwars-hahmot Darth Vader, Luke Skywalker ja Yoda - jotka lausutaan suurella rakkaudella ja huolellisesti ääntäen - sekä Hevisaurus-lauluyhtye ja joulun alla jaettavat ilmaiset lelulehdykät, joita selataan silmä tarkkana päivästä toiseen.

Pikkupoika 4-vuotiaana (täällä) ja 3-vuotiaana (täällä).

Samanlaista se taisi olla pikkupoikien elämä 1990-luvun alussa kun Mummin omat pikkupojat - 27-vuotias Opiskelijapoika ja 23-vuotias Juniori - olivat leikki-ikäisiä viikareita.

4 kommenttia:

 1. Synttärijuhlat ovat tärkeitä.
  Minä en aina meinaa puhelimessa saada selvää, kun lapsukaiset kertovat pelihahmoistaan. :) Oppivat englantia jo silloin kun kieli kääntyy helposti vieraisiin kieliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisvuotiailla on tarkka korva ja hyvä muisti. Olisi varmaan oiva ikä uuden kielen omksumiseen. Kaksikielisyys olisi suunnaton rikkaus.

   Poista
 2. Hienot juhlat ja juhlaväellä tyyliä. Onnitelen viisivuotiasta.
  Minä sain vuosia sitten myös opasusta noista hahmoista ja leffoja piti katsella ja kuunnella, kun pikkukaverit selostivat mitä ja mikä kukin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, omia poikiaan ei aikoinaan ehkä niin jaksanut eikä ehtinyt kuunnella. Se ei ole vain klisee, että isovanhemmuus mahdollistaa tehdä asioita toisin.

   Poista