lauantai 7. marraskuuta 2015

Kuiron kuppila


Kahvi 1,50 euroa, korvapuusti 1,25 euroa ja hillomunkki 50 senttiä - kaikki aamulla takahuoneessa leivottuja. Kuiron konditoria ja kahvila Salossa muutti jokin aika sitten uusiin ja isompiin tiloihin. Eikä aiheetta, sillä kuppila on entistäkin suositumpi ja oman konditorian leipomat leivät ja pullat tuoreita ja edullisia. Lauantaina valoisan kahvilan kaikki pöydät olivat täynnä ja ovi kävi ahkeraan, kun ihmiset kävivät ostamassa käpykakkuja isänpäiväksi.

Kuiro kelpaa kevääseen - kunnes ulkokuppilat Salon torilla jälleen avautuvat. Ja auki kuudesta kuuteen, joten sopii aamuvirkulle Ukillekin.

2 kommenttia:

 1. Kun luin otsikon "Kuiron kuppila", nousi mieleen joku muisto, jota en osannut kohdistaa, eli siis missä olen kuullut tämän paikan ennnen/joskus.
  Ja sitten kerroitkin että se on Salossa. Muistini mukaan tämä Kuiro olisi ollut jo 70-80 -luvulla tuolla, jolloin kävimme usein Salossa, exmieheni vanhemmilla oli kesäpaikka Kiikalassa.
  Ihmeen halvalla saa ja hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuiron konditoria on ollut Salon keskustassa vuodesta 1938 lähtien, joten siellä varmaan kävitte. Monia yhtymäkohtia elämässämme....

   Poista