keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Mummien matkassa


Kolme- ja neljävuotias pääsivät kahden mumminsa kanssa Silja Symphonyn muksuristeilylle. Siis kaksi pikkupoikaa ja kaksi mummia - Inna-mummi ja Heli-mummi. Retken kohokohta oli HeviSauruksen - lapsille suunnattu hevimetal bändi - esiintyminen menomatkalla ja bändin fanitapaaminen (= nimmareiden jakoa ja valokuvien ottoa) tulomatkalla.

Tutustuminen Vasa-laivaan ja vierailu Junibackenilla taisivat hävitä yks-nolla Hevisauruksille. Onneksi HeviSaurus-fanitus näytti unohtuvan, kun yhdessä ihmeteltiin Vasa-laivan valtavia tykkejä ja vanhanaikaisia sukelluspukuja sekä matkustettiin Junibackenin satujunassa etsien Vaahteramäen Eemeliä ja jännittäen Veljeni Leijonamielen synkissä maisemissa.

Uuttakin ruotsiristeilyltä löytyi: julkinen bussilinja 76, joka ajaa tiheästi suoraan laivaterminaalin edestä Tukholman keskustaan Djurgårdenin kautta. Mukavampi - ja nopeampi - kuin pimeissä tunneleissa kulkeva metro, jolla aina ennen olemme liikkuneet. Bussiliputhan kannatta yhden päivän reissulla ostaa valmiiksi laivan infopisteestä.

Pikkupojat olivat nuoremman yhtä karkumatkaa lukuunottamatta tottelevaisia ja hyväkäytöksisiä. Ja innostuneita, kaikkiruokaisia ja hyväunisia. Mutta silti kaksi mummia olivat koko matkan täystyöllistettyjä.


2 kommenttia:

 1. Täälläkin fanitetaan Hevisaurusta. Nimestä huolimatta heillä on auniita lauluja :)
  Taisi olla aika menoa ja jopa raskastakin juosta noin pienetn lasten perässä, luulisin. Onneksi teitä oli kaksi mummia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanoin, paremmin selvittiin kuin etukäteen ajattelin. Ja kivaa taisi olla kaikilla,vaikka enniin noista hevisauruksista välittänyt.

   Poista