tiistai 24. marraskuuta 2015

Jouluiloa

Olimme maanantaina tavanomaisella kävelyllä Äitimuorin kanssa Tapiolan keskustan tienoossa. Pidämme molemmat kukista, joten yleensä tarkistamme jokaisen vastaantulevan kukkakaupan ja -torin. Olimme tutkineet jo Stockmannin ja Tapionaukion Raparperin alla (ihana nimi) -kukkakaupat, kun päätimme piipahtaa vielä Sampotorilla olevaan Bieder-ketjun kukkakauppaan.

Sampotorin kukkakaupassa törmäsimme kampanjaan, jonka ideana on ilahduttaa yksinäisiä vanhuksia joulukukalla: Valitse nimen ja iän perusteella vanhus, jolle haluat valitsemasi kukan lähettää, sekä mieleinen kolmesta kukka-asetelmasta. Maksa kukkalähetys - koosta riippuen lähetyksen kanssa 13-25 euroa - ja kirjoita valmiiseen korttiin halutessasi joulutoivotus. Joulun alla kukkakauppa kuljettaa kukat valitsemallesi vanhukselle.

Kampanja toteutetaan Suomessa kuudennen kerran, ja sen järjestää kaupallinen Home Instead Seniorihoiva (täällä). Viime vuonna kampanjan kautta välitettiin lähes 4000 joulukukkaa. Kukkalähetysten saajiksi on kotihoidon ja vanhuspalvelujen avustuksella valittu alueen yksinäisiä ja vähävaraisia vanhuksia.

Jouluiloa niin saajalle kuin antajallekin...

8 kommenttia: