sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Minä vai sinä?


Olin viikonlopun yksin kaupungissa - tai mitä nyt Juniori välillä piipahti nukkumassa. Ukki, Muru ja Chloe lähtivät mökille saunomaan.

Lauantaiaamun nautiskelin Hietsun kirpputorilla, jossa törmäsin Siskon hyvään ystävään, Seijaan. Hän oli hyväntuulisena ja lierihattuun naamioituneena tyhjentämässä kaappejaan. Kiva kohtaaminen - Seijan hyväntahtoinen ja iloinen mieli tarttui. Päivän kirppusaaliini oli kahdet sopivankokoiset ja hyväkuntoiset kengät: Camperin mustat remmilliset nahkakengät ja Schollin vähänkäytetyt puupohjaiset sandaalit. Yhteensä viisi euroa! 

Iltapäivän nypin kuihtuneita orvokin kukkia puutarhassa ja katsoin telkkarista Ruotsin prinssihäitä. 

4 kommenttia:

 1. Sitä oltiin siis vähän niinkuin mierontiellä... yksin Hesassa.. :) Kivaahan siellä on lumpustella, kun ei ole minnekään kiirus eli siis ei ole mitään asiaa toimitettavana, voi kuleksia mine tuuli vie. Sä osaat katsella kirppiksellä kenkiä, jostain syystä mä aina sivuutan ne. Pitäis kai olla tarkempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksin kuleksiminen on mukavaa - saa rauhassa tuijotella ja pysähdellä. Kirppiksillä on paljon tosi huonoja kenkiä, mutta välillä olen tehnyt löytöjä. Olen löytänyt jopa kenkiä joista on tullut lempikenkiäni...Mutta vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.

   Poista
 2. Hyvät löydöt! Tuollainen mustien kenkien korko on aina viehättänyt minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään. Ja nou vaalenpunaiset Schollit on nostalgiset kesäkekgät!

   Poista