tiistai 15. huhtikuuta 2014

Vuosi kuvina 15.4


Minun Vuosi kuvina -kuvat toistavat toisiaan. Ainoa, mikä näyttää muuttuvan, on kuvien kokonaisväri. Kuvat on otettu samalla kännykkäkameralla eikä mitään värikäsittelyjä ole tehny. Mistä lie kamera värin nappaa. Aiemmat kuvat löytyy täältä.

Nämä kuvat kypsyttävät minua oikean kameran hankintaan.

6 kommenttia:

 1. Varjot, pilvet, vuodenajat, värit muuttuvat koko aina, taiteilijat tionde näkevät. Valon.

  VastaaPoista
 2. Hih, eipä paljon luonto ole muuttunut, mitä nyt jossain oli vähän lunta. Mutta värierot kuvissa on aika suuret, liekö päivän valomäärällä asiaa.
  Kaunis kohde sinulla, ja kesällä varmaan vielä upeampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän valoisuus varmaan vaikuttaa, mutta silti ihmetelen miten usein maisemakuvista tulee kämmykkäkamrralla niin kelta-ruskeavoittoisia. Kameran valoteho ei varmaankaan vaan riitä.

   Poista
 3. Onpas hienoja värejä. Voi olla, että jollain muulla kameralla tulisi tarkempia, mutta kyllä nämä ovat tuinnelmaltaan ja väreiltään upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta kehuista. Aiemmin olen valokuvannut harvakseltaan enkä esim. matkoila nykyään juuri ollenkaan. Mutta aina kun olen kameraan tarttunut, olen innostunut. Ja nyt kännykkäkameralla blogia varten kuvatessani arkeani, alan kaivata oikeaa kameraa, jolloin voisi tsuumata ja valottaa itse, eikä olisi valotilanteen armoilla.

   Poista