torstai 10. huhtikuuta 2014

Pääsenkö alkuun?


Ihana aurinkopäivä - täydellinen puutarhatöille. Kokosin istutuslaatikot, jotka ostin JO viime vuoden huhtikuussa puutarhamessuilta. Silloin jäi työ tekemättä. Nyt laitoin ohjeen mukaan aluskankaan ja uutta, puhdasta multaa. Tosin aluskangas tuntui liian paksulta - myivät Plantagenista kun kysyin neuvoa. Näytti, ettei läpäise ollenkaan vettä, joten laitoin puukolla reikiä. Ehkä tein jo ensimmäisen kohtalokkaan virheen.

Aion viljellä laatikoissa yrttejä, salaattia ja ehkä jotain muuta. Olen viljelyn ekaluokkalainen. Katsotaan miten edistyn vai jäänkö ekalle luokalle.

10.4.2014, vertaa 9.4.2013

8 kommenttia:

 1. Varmasti pääset! Nythän lähes kaikki työ on jo tehty. Laatikko näyttää hyvältä. Viime vuoteen verrattuna maisema on kyllä kovin erilainen. Onneksi meillä oli vähäluminen talvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan kertoa, miten etenee - vaikka jäisi kesken tai kuivuisikin (häpeäkseni). Niin minulla on välillä - innokkaasta alusta huolimatta- käynyt.

   Poista
 2. Ah onnea kun kevätkylvöt alkavat :) Minä kasvatan vain sellaisia helppoja kasveja ja yrttejä jotka osaavat itse kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Helppojahan minäkin yritän, mutta nekin kuolee välillä?

   Poista
 3. Ei se helppoa ole, mutta sitäkin suurempi onnistumisen ilo niissä pienissäkin edistysaskelissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkien kanssa olen jo aika hyvä ja saan onnistumisen tunteita, mutta yrtit ja muut syötävät on vielä hakusessa.

   Poista
 4. Vielä ulkona on viileää kasvien alkuun, mutta vähitellen... meillä taimikasvatus sisällä meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotellaan, odotellaan... Into kevään alussa pursuaa, mutta helteiden edetessä minulla usein laimenee. Se pitkäjännitteisyys....

   Poista