torstai 3. huhtikuuta 2014

Muru 1v


Murun tulo meille kävi nopeasti. Huhtikuussa 2013 aloimme Ukin kanssa tosissamme puhumaan uudesta koirasta (täällä). Yli kymmenvuotias Osku-koiramme - ihana walesinspringerspanieli - oli jouduttu lopettamaan noin kolme vuotta aikaisemmin ja tilapäiskoirana meillä vieraili ja vierailee edelleen pari kertaa kuussa Opiskelijatytön Chloe-koira - pörröinen espanjanvesikoira. Mutta ikioma koira puuttui.

Huhtikuussa törmäsin Tapiolassa Äitimuorin kanssa kävellessä suloiseen pieneen valkoiseen koiraan. Omistaja kertoi sulottaren olevan valkoinen kääpiösnautseri. Minulla sanoi klik, ja siinä se oli - Ukin ja Mummin uusi koira. Kotona googlasin ja löysin huhtikuussa syntyneen kääpiösnautseripentueen, joka asui sijoitusemonsa kanssa Helsingissä. 

Toukokuussa näimme uuden pentumme ekaa kertaa (täällä), ja taas sanoi klik. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mummin Muru hurmasi niin Ukin kuin Juniorinkin ja mukanamme olleen Opiskelijatytön.

Kesäkuussa Muru pääsi omaan kotiin (täällä) ja teki Mummin, Ukin ja Juniorin supersuper onnellisiksi. Vuodessa Murusta on kasvanut hyvätapainen, Mummin syliä rakastava koiraneito, joka onneksemme tulee upeasti toimeen keski-ikäisen pelokkaan Chloe-koiran ja innokkaiden pikkupoikien kanssa.

Muru ja Chloe huhtikuussa 2014

Muru huhtikuussa 2013

4 kommenttia:

  1. Paljon Onnea Murulle ja rapsutuksia myös!

    VastaaPoista
  2. Hienoa seuraa! Tässä on myös Virginia Woolfin kävely lontoossa: http://mrsdallowaymappingproject.weebly.com/

    VastaaPoista
  3. Kiitos Hannele, seuraava visiitti on kesäkuussa, joten josko jollekin järjestetylle kävelylle uskaltaisin. Kerron, jos näin käy.

    VastaaPoista