perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kasvihuoneilmiö


Mökkimatkalla pistäydyin Juniorin kanssa Kasvihuoneilmiössä, mutta sieltä ei löytynyt enää Tutkimusmatkailijoiden jalanjäljillä -dvdboksia (vaikka nettisivujen dvd-luettelossa vielä mainitaankin). Harmi! Muuten kauppa - kuten ennenkin - oli täynnä turhaa kamaa kovin hinnoin, vanhoja armeijakamoja, joitakin Arabian astioita, vanhoja dvd-leffoja ja kustantamoilta ylijäämiä keitto- ja puutarhakirjoja. Kahvilassa oli hyvännäköisiä munkkirinkilöitä ja takahuoneessa isossa häkissä kaksi säälittävää, lihavaa jänöä.

Mummin mukaan tarttui viehko perhostaulu mökille ja JFK nuoruusvuodet -dvd (1993), joka on varmaan leffana heikko, mutta kun pääosaa esittää Greyn anatomian Patrick Dempsey, niin pitihän se ostaa. Pitkien elokuvien ystävää viehättää, että kestokin on mukavat kolme tuntia.

Ps. Katsoin leffan vasta kuukausien kuluttua. Huono! Kömpelöt näyttelijät ja liikaa satuilua.

Kivimuna - löytö Kasvihuoneilmiöstä

4 kommenttia:

 1. Heippa, sekoittelet kaikki ainesosat myös kondensoidun maidon sinällään ja vatkaat ja pakastat ja jäätelö on valmista!
  Maukasta pääsiäisaikaa.

  VastaaPoista
 2. Heips Inna ja kiitti vierailusta luonani.
  Sinullapa on kiva ja mielenkiintoinen blogi täällä.
  Tuosta Kasvihuoneilmiöstä, olen muutaman kerran ollut siellä - no, viime kerrasta on jo yli 5 v. Tykkäsin siitä kahviosta, jossa kaikki kalusteet on erilaisia ja ainakin silloin myös myytävinä. Onhan siellä kiva kierrellä ja katsella kaikenlaista vanhaa.
  Viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun kävit, minäkin seuraan sinun upeaa kuvapainotteista blogiasi ja tanssiblogia. Kasvihuoneilmiön kahvilan fiilis on kivan rento, mutta myytävä kama ei ihan minua varten.

   Poista