maanantai 25. marraskuuta 2013

25.11 Blogi 1 v

Perustin tämän blogin tasan vuosi sitten (täällä) koska olimme lähdössä Ukin kanssa kolmeksi viikoksi kiertämään bussilla ja junalla Thaimaata. Tarkoitus oli kirjoittaa matkablogia, josta kotiinjäävät perheenjäsenet olisivat voineet seurata matkaamme.

Toisin kuitenkin kävi. Perustin blogin sunnuntaina Esikoisen avustuksella ja matkaan piti lähteä keskiviikkoiltana. Tiistaina pakkasin tavaroita, mutta samana iltana jouduimme päättämään että emme voikaan lähteä kaukomatkalle läheisen vakavan sairastumisen takia. Keskiviikkona - lähtöpäivänämme - purin valmiiksipakattuja laukkuja. Harmitti, mutta enemmän pelotti läheisen puolesta. Onneksi jäimme kotiin ja onneksi läheinenkin selvisi ja hänen vointinsa parani viikkojen kuluessa.

Joulukuussa aloin hissukseen jatkaa jutustelua blogiin, opettelemaan valokuvien siirtoa ym. ja kuvata Mummin ja Ukin arjen pieniä iloja. Alkoi Mummin höpöttelyblogi, jota ainakin Sisko, Lontoontyttö ja Parasystävä seuraavat. Kenkään heistä ei kuulema onnistu kommenttien lähettämisessä. Joten jos joku muu joskus haluaa kommentoida, niin luen ja vastaan mielelläni.

6 kommenttia:

 1. Minusta on hauska käydä sinun blogissasi, vaikka harvoin tulee kommentoiduksi. Nuo läheisten nimet ovat todella kivoja, ja se elämä, mikä postauksistasi muodostuu on lämmin ja yhteisöllinen. Olen jopa ajatellut, että sinun kirjoituksistasi voisi koota elämäkerrallisen kirjan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta, samat sanat muuten sinulle. Minä tykkään lukea sinun postauksiasi, vaikka, kuten olen sinulle maininnut, itse en olekaan mikään himolukija. Mutta läheisissäni on himolukijoita, joten kirjojen maailma on tuttua. Blogitapaamisiin!

   Poista
 2. Onnea yksivuotiaalle! Edellisessä postauksessa Muru on varsin tyytyväisen näköinen uuteen palttoseensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma. Muru ja Mummi ovat molemmat tyytyväisiä, edellinen palttoon keveyteen ja Mummi halpuuteen.

   Poista
 3. Joskus suunnitelmat muuttuvat ja sellaisessa tilanteessa matkan peruminen on järkevää.

  Onnea yksivuotiaalle blogillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävissä tilanteissa päätökset tulee jostain takaraivosta - täysin selvinä, kumma kyllä. Vaikka elämän tasaisissa vaiheissa luulee, että vaikeita päätöksiä on vsikea tehdä.

   Poista