maanantai 5. elokuuta 2013

Koiranelämää


Mummin Muru on ekaa kertaa elämässään ilman koirasisaruksiaan. Asui elämänsä ensimmäiset pari kuukautta emonsa ja koirasisarustensa kanssa Albertinkadulla, tuli meille juhannuksena ja sai kuusivuotiaasta Chloesta koirasiskopuolen, koska Chloen emäntä - Opiskelijatyttömme - kiersi poikaystävänsä kanssa Eurooppaa. Mutta eilen Chloe palasi Opiskelijatytön luokse Kallioon. Nyt Murulla on vain Mummi ja Ukki. Onneksi Juniorikin välillä rapsuttaa vatsasta ja korvantakaa. Mutta jokapäiväinen peuhukaveri puuttuu.

Tänään alkoi myös yksinolon harjoittelu. Pienin askelin mennään, aluksi 15-20 minuuttia, nopean kaupassakäynnin ajan. Ulisi, mutta selvisi hengissä. Mummikin selvisi. Huomenna uusiksi.

Suuria mullistuksia pikkukoiran elämässä.

2 kommenttia:

  1. voi Murua, ei taida edes se helpottaa, et Chloella taitaa olla yhtä suuri ikävä Murua. onnellinen tapaaminen taas sit hesassa odotettavissa. on sul muuten kauniit geelikynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tyttö meni taas Flow-festareille ja Chloe on taas viikonlopun Mummin ja Ukin hoidossa ja Murun seurana. Eikös olekin komeat Mummikynnet! En olisi uskonut että kestääkin kaikki mummin hommatkin!

      Poista