lauantai 10. elokuuta 2013

Futista


Arsenal - Manchester City 3 - 1 Helsingin Olympiastadionilla

Stadion oli täysi, katsojia lähes 40.000. Olin ekaa kertaa live-ottelussa. Meillä oli hyvät paikat pitkänsivun keskellä. Yllätyin miten hyvin koko kenttä näkyi ja ottelun seuraaminen oli helppoa. Huomaan kuitenkin, että mieluummin katson matseja telkasta, jolloin ammattitaitoiset selostajat tuovat kokemukseen lisää draamaa ja kuvaajat hehkuttavat tilanteita toistoilla. Sopii minulle, kun en ole niin perehtynyt pelin sääntöihin enkä aina tunnista pelaajia kentällä.

Mutta matsissa kannatti käydä jo seurankin takia. Ukin ja Mummin mukana oli seinänaapurimme kahden futista pelaavan pikkupoikansa kanssa, Juniori kahden kaverinsa kanssa, Sisko ja Lontoon tyttö, joka viime vuoden asui Arsenalin kotikentän vieressä.

2 kommenttia:

  1. lopputulos taisi olla pettymys? varmaan mahtavaa tosiaan olla tuollaisessa ihmismäärässä ja hyvässä poruukassa seuraamassa ottelua, joskus olen ollut sadionilla katsomassa maailmanmestaruuskisoja ja sekin oli upea kokemus. kuvittelijan tavoin minäkään en ole koskaan syönyt rapuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskotko että viimeksi olin Stadionilla 1970-luvalla oan mummini kanssa katsomassa kun Väätäinen voitti. 1800-luvulla syntynyt mummini oli vielä vanhanakin kova penkkiurheilija. Ujona tyttönä en hurrannut, katsoin vain sivusta mummin huutamista.

      Poista