lauantai 31. elokuuta 2013

Jakkaran tuunaus


Ostin kirpputorilta söpön pienen vaaleanvihreän jakkaran neljällä eurolla. Päätin maalata sen torkkupeittoni väriseksi eli lime/sinapinkeltaiseksi. Tuumasta toimeen ja K-rautaan maalin ostoon. Viimeksi maalasin pari vuotta sitten mökillä kaksi pikkupöytää, ja silloin homma onnistui hyvin. Nyt maalaaminen olikin paljon koukeroisempaa, unohdin mm. hiekkapaperilla hiomisen ja pinta jäi epätasaiseksi. Mutta väriin olen tyytyväinen!

Jakkara odottaa nyt takan edessä pikkupoikia talviaamujen nakin paistoon Ukin kanssa - syksyn ja talven iloja!

Alkuperäinen väri

7 kommenttia:

 1. Tuolta Autuaan Olon blogista tupsahdin tupaasi ja täällähän vaikuttaa mukavalta =) Jakkarakin uudistunut meidän lempparivärillä =) ja puutarhan sato herkullisen näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri taitaa olla tätä aikaa! Mummokin välillä ajassa kiinni.

   Poista
 2. Tuolta Autuaan Olon blogista tupsahdin tupaasi ja täällähän vaikuttaa mukavalta =) Jakkarakin uudistunut meidän lempparivärillä =) ja puutarhan sato herkullisen näköistä.

  VastaaPoista
 3. jakkara oikein kutsuu istumaan, haluaisin nähdä pikkumiehen ilmeen, kun hän näkee ekaa kertaa makkaranpaisto jakkaransa. terassine on kutsuva, kuten tuo uusi bannerisikin. mistä löysit viel noin vehreitä nokkosia, noista saisi viel maukkaita nokkoslettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää vanhat tulenedusjakkarat on kutsuvia. Näkee oikein papan tupruttelemassa tulta katsellen ja menneitä pohtien.

   Poista
  2. Tosiaan Ilona, en edes aatellut että nokkoset ovat poikkeuksellisen hyväkuntoisia tähän vuoden aikaan nähden, katsoin vain että onpa kauniita. Tällaisia löytyy Itä-Helsingin puistoista.

   Poista