keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Googlen armoilla


Ajoin viime sunnuntaina Salon Suomusjärveltä Riihimäen kupeeseen Kolmilammen lavalle tanssikursseille (täällä). Huristin Lounais-Suomen halki seuraten puhelimesta GoogleMapsin ohjeita.

Matka alkoi mukavissa merkeissä. Pysähdyin kahvilla Kasvihuoneilmiössä vanhan Turuntien varrella (täällä). Tuttu paikka, jossa mökkimatkoilla on tullut piipahdettua kerran jos toisenkin. Nykyään käynnit ovat harventuneet, kun ajan mökille pääosin ”uutta” pikatietä pitkin.

Kasvihuoneilmiö on perustettu 1997 paikalla olleeseen vanhaan rekanpesuhalliin ja sen kylkeen rakennettuun kasvihuoneeseen. Hullu idea, joka toimii edelleen. Pysähtymisen ja tutustumisen väärtti - kerran kesässä. Helteisenä kesäkuun sunnuntaina kasvihuoneen avattavat kattoikkunatkin olivat tarpeeseen. Herkuttelin rasvamunkilla tuijottaen muovivalaan kitaa.

Kahvittelun jälkeen matkanteko muuttui karikkoisemmaksi. Varsinkin kun Googlen kartta-appi kulutti vanhan puhelimen akun loppuun, eikä laturia ollut mukana. Loppumatka tanssilavalle kiemurteli pieniä hiekkateitä. Olin jo luovuttaa, mutta onneksi törmäsin sattumalta toiseen tanssikurssille menijään, jonka akku vielä toimi ja hänen autoaan seuraten pääsin kuin pääsinkin perille.

Jos jatkossa aion suunnistaa Etelä-Suomen lukuisille kesälavoille, minun on hankittava toimiva autolaturi. Muuten mummi saattaa eksyä pusikkoon :):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti