lauantai 15. huhtikuuta 2017

Relove petraa


Pistäydyin pitkästä aikaa Reloven itsepalvelukirppiksellä Töölössä (täällä). Ja olipahan taas mukava kokemus - siististi aseteltuja, hyväkuntoisia käytettyjä naistenvaatteita. Vaatteita niin nuorten kuin vanhempienkin makuun - kuten syyskuussakin (täällä) - ja joukossa myös jokunen miesten ja lasten vaate.

Mukaan tarttui sikakallis (= 50 euroa), mutta superihana Lexingtonin vaaleanpunainen, paksu pellavaneule. Toivotaan, että löytää paikkansa kesägarderobissani.

Reloven kahvilapuoli viehättää edelleen. Rento ja kodikas fiilis, vaikkei raakaruoka olekaan herkkuani. Liikkeen yksivuotissynttäreiden kunniaksi tarjoiltu pikkuruinen raakakakkapalanen oli kuitenkin herkullinen.

5 kommenttia:

  1. raakakakkapalanen? Tuliko syödyksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai oikeastaan se oli raaka-konvehtipala (?) - ja tosiherkku :):)

      Poista
  2. Kiva kun annat vihjeitä stadin kirppiksille. Sitä on tullut koluttua Espoon (ja osin Vantaankin) kirppiksiä, vaan en koskaan Hesan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hesassa minun lemppari on ehdottomasti Ruoholahden torin kesäkirppis, joka taas aukeaa toukokuussa, säiden mukaan. Rakastan ulkoilmassa tonkia pöytiä ja tehdä ehkä löytöjä. Tämä Relove on enempi sellainen "hienostokirppis", mutta yllättävän kiva fiilis ja varsinkin omistaja on supersuloinen!

      Poista
    2. Jep. Ruoholahti on tietty tuttu tori ja olenpa ollut aikanaan itsekin siellä myymässä. Se oli sitä aikaa kun espoolaiset ei saaneet varata etukäteen vaan piti mennä aamulla jonottamaan ns arpalippuja ja sit joko sai pöydän tai sit ei..

      Poista