lauantai 27. heinäkuuta 2013

Unikeonpäivää


Lasten kasvettua aikuisiksi on tullut tavaksi juhlistaa nuorten syntymä- ja/tai nimipäiviä herkuttelemalla. Olemme joko valmistaneet kotona tavallista juhlavamman päivällisen, nauttineet herkkuja ravintolassa tai kuten tänään kokoontuneet yhdessä brunssille.

Tänään juhlistimme Esikoisen nimipäiviä lauantaibrunssilla Sörnäisten Mokossa, jota jo aiemmin olen kehunut. Nyt se vei lopullisesti sydämen ja kielen. Rauhallista (mutta ei varmaan kauaa, kun maine leviää), avaraa ja taivaallinen aamiaisbuffee - omatekoista, tuoretta ja herkullista. Sopivasti suolaista ja makeaa. Ja edelleen hyvä peruskahvi. Nousi ehdottomasti suosikikseni. 

4 kommenttia:

  1. mukava perinne:)) tuollaiseen herkkupöytään olisi tosiaan mukavaa joskus päästä istahtamaan!

    VastaaPoista
  2. Kenenkään visiteerajan ei pitäisi missata tuota jugurttihässäkkää, joka näkyy kuvan purkissa. Taivaallinen. Terkuin, Esikoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, arkena, siis ei-buffee-päivinä sitä myydään tiskissä hieman isommissa laseissa.

      Poista