tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kesän vehreyttä


Vehreydestä huolimatta alkaa ajoittain jo aistia syksyä. Tänään sytytettiin ensi kertaa kynttilöitä, kääriydyttiin vilttiin ja luettiin loppuun Tuntematon sotilas. Hyvää kieltä, murretekstejäkin oli ennakkoluuloistani huolimatta helppo ja mukava lukea. Kolme  vuotta pötköön sotimassa!!? Aina se ihmetyttää yhtä paljon.

Yllätyin siitä, että kirjaa todella lukee mielellään ja mielenkiinnolla. Loppu oli mielestäni vähän töksähtävä, mutta niinhän se sodankin loppuminen varmaan miehillekin oli. Hyvä ja suositeltava kirja, jos on jollakin vielä lukematta kuten minulla.

2 kommenttia:

  1. Kaikki vielä tosiaan kukkii, mutta viljapellot ovat jo keltaisia, joten kyllä me olemme menossa kohti syksyä. Öisin on tosi lämmintä, lämpimämpää kuin kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa mökkikukista, myös ruukkukukista, alkaa kukoistaa vasta elokuun puolella. Aiemmin työelämän aikaan oli aina harmi luopua mökkipuutarhasta juuri parhaaseen aikaan. Työt ja koulut kutsuivat viimeistään elokuun puolessa välissä. Nyt ollaan Ukin kanssa eläkeiässä (toinen täysin, toinen lähes), joten kesää voidaan atkaa huolettomasti ja nautta syyskesänkin kauneudesta.

      Poista