sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Eläimiä kaupungissaAamulla huristelin Itä-Helsingistä autolla Hietsun kirpputorille. Ajattelin ensin jättää auton Kulosaaren metroasemalle, joten poikkesin pikatieltä. Hertsikan ja Kulosaaren välisellä sillalla jolkotteli kettu - tuuheahäntäinen kaunotar! Sinä se kulki muina miehinä täysin rauhallisena, vaikka pysäytin auton sen viereen.

Iltapäivällä Stockan kellon alla seisoi nuori tyttö, joka talutti mukanaan kissaa - harmaata, upeakarvaista nuorta urosta. Oli kuulema irlantilainen spesiaalirotu. KETTU Kulosaaressa ja KISSA kaupassa!! Outoja eläimiä keskellä Helsinkiä.

Kirpparilla oli taas kiva kierrellä, aurinko suosi ja tavaroita oli kiva näprätä. Ostin mm. sisustuslehtiä ja sini/turkoosin hellemekon kahdeksalla eurolla. Mukava myyjä oli sen itse tehnyt ohuesta puuvillakankaasta ja pohjepituus piilotti sopivasti Mummin suonikohjut. Kutsui ostamaan?

6 kommenttia:

 1. city kettu! kauniin kesämekon oletkin löytänyt, kyl kannatti kirpparilla käynti. nyt vain launtaina lavatansseihin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kiva, mutta taitaa tanssit jäädä väliin. Ennemmin otan tanssin urheilun kannalta ja tykkään harjoituksista enempi kuin tositoimista. Vanhalla ei oikein vientiä oikessa tansseissa.

   Poista
 2. Meillä on Porvoossa oma citykettu, josta oli oikein artikkeli paikallislehdessä ;)

  VastaaPoista