lauantai 20. heinäkuuta 2013

Mökin herkkuja


Voimme Ukin kanssa koko kesän/kesäloman vuodesta toiseen syödä uusia perunoita, savukalaa (kirjolohta, siikaa, ahvenia), kananmunia eri tavoin, sieniä (kanttarelleja, tatteja) ja marjoja. Ja tietenkin Salon torin tomaatteja! Plus herkuksi raparperi- tai mustikkapiirakkaa.

Onneksi nuoriso vain kyläilee, sillä he kyllästyvät samoihin ruokiin jo parissa päivässä. Mutta mehän olemme trendikkäitä - suosimmehan muodikasta sesonki- ja lähiruokaa!


7 kommenttia:

  1. Meillä myös syödään paljon uusia pottuja, nam! Hyviä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva - meistä on jopa kefhittynyt vähä pottunirsoja, valitsemme lajikkeita kuten toiset viinejä. Viineissä minulla ei niin ole merkistä väliä. Joskin Mateus-roseesta mieli palaa herkästi 80-luvulle ja parasystävieni kihlajaisiin, joissa en ollut vielä parasystävä, mutta joista kuulen aina Mateusta juodessa. Ne muistot, ne muistot!

      Poista
  2. kuulostaa ja näyttää ah niin hyvältä! viikolla päästiin mekin syömään jo perunoita omasta pottumaasta, maku sanoin kuvaamaton. mukavia mökkipäiviä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä omat perunat on iänikuinen haava. Olemmee niiiiiin kaupunkilaisia, vaikkei sitä meiän mökkiarjessa uskoisi. Mutta ehkä Ukki perunamaan vielä toteuttaa Mummia rohkeampana.

      Poista
    2. Siis haave! Haava-lipsahduksen jokainen tulkitkoon tavallaan.

      Poista
  3. Täällä toinen savukala-hullu, joka voisi elää koko kesän savukalalla ja kermaviilikastikkeella :)

    VastaaPoista